Mann som titter på en PC-skjerm

Vekst for Vestmar Regnskap

Skal vi lykkes må vi være «gode i skya». Men for mange av de lokale kundene våre er det viktig å kunne møtes – ikke bare digitalt.

– Der skal den nye avkjøringa på E18 være! Daglig leder Øystein Rugtveit i Vestmar Regnskap peker ut av vinduet. Han holder på å pakke ut flyttekassene han har tatt med fra Drangedal. Han står i andre etasje i «Naperbygget» i Kragerø Næringspark.

– Det er viktig å være en synlig aktør i Vestmar-regionen. Og være en del av utviklingen i området. Nå har vi kontorer i Drangedal, Kragerø og Grenland.

Møtes i skyen

Vestmar Regnskap har likevel flere og flere kunder i Oslo, mange i hovedstaden finner veien via digitale kanaler. Mange velger oss fordi vi er gode på de økonomisystemene de bruker.

Regnskapsbransjen er i store endringer der teknologien er sentral driver.

– Vi bærer fruktene av å ha vært sterkt tilstede i denne utviklingen, sier Rugtveit.

Vi ønsker automatisering og robotteknologi velkommen! I over 20 år har vi gått i takt med kundene våre – og med utviklingen.

Små og mellomstore bedrifter

Skybaserte økonomisystemer er et krav fra mange av kundene våre. Vi har valgt å være gode på Tripletex, Visma Business, PowerOffice Go og Agro Økonomi.

Lokalt tilstede

Det skal vi fortsette med, og derfor etablerer vi oss i Kragerø Næringspark. Beliggenheten er veldig god, og gjør området ekstra spennende når nye E18 er klar om to til tre år.

Vi har vokst jevn og trutt i takt med kundene våre. Rådene vi gir våre kunder når de vokser – er å jobbe med merkevaren sin. Være tro mot verdiene sine og være opptatt av menneskene.

Det rådet har vi selv fulgt, og det var på høy tid at vi snudde søkelyset mot oss selv for å styrke vår egen identitet.

– Det er alltid godt å la organisasjonen få delta i utviklingen. Vi har endret litt på navnet, jobbet med visuell profil og fremstår så moderne som vi er.